Onze diensten

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Ook uw voertuig laten verwennen?

Maak een afspraak

Poetsen

Het reinigen van uw auto kunnen we in allerlei gradaties aanpakken, maar we kunnen uiteraard ook alle krasjes en parkeerdeukjes verwijderen.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende prijsopgave of maak een afspraak om ook uw dierbare bezit door onze professionals terug te laten brengen in “showroom conditie”.

poetsen:reinigen

Reinigen

Na verloop van tijd verliest alles wat intensief gebruikt wordt zijn nieuwe frisse uitstraling. Wij van Poetsprof zijn gespecialiseerd in het verwijderen van allerlei nare vlekken, vieze geur en achtergebleven vuiligheid.

Dus ergert u zich al tijden aan een vieze auto, kom bij ons langs voor een totale opfrisbeurt ervan.

reinigen-3

Bekleding reparatie

Of u nou stoffen of lederen bekleding heeft, op den duur gaat het slijtageplekken vertonen en zal er gerepareerd moeten worden.

PoetsProf heeft een eigen stoffeerderij en kan ieder deel compleet vervangen of plaatselijk repareren. Mocht het nodig zijn, dan kunt u ook bij ons terecht voor het vervangen en repareren van cabriodaken.

bekleding-reparatie

Uitdeuken zonder spuiten

U kent ze wel die kleine ongelukjes waar plekjes van achterblijven die zo ontsierend zijn aan uw auto. Vaak een klein iets met een grote ergernisfactor.

Dan kunnen wij uitdeuken zonder te hoeven spuiten. Dit is veel minder arbeidsintensief en kan dan ook voor een fractie van de kosten van volledig overspuiten door ons gedaan worden.

uitdeuken-zonder-spuiten

Spotrepair

Tegenwoordig kunnen we bij een kleine schade of beschadiging het spuiten beperken tot de plek van de beschadiging i.p.v. een heel paneel te spuiten en daarmee de kosten enorm drukken.

Door kleine beschadigingen op deze manier te repareren heeft u voor een fractie van de traditionele kosten uw auto weer in topstaat voor de deur.

Spotrepair_1

Velgen reparatie

De grootste ergernis als je net mooie nieuwe wielen hebt is de vette stoeprand beschadiging die niet weg te poetsen is, hoe hard je ook wrijft.

Echter is er nu een oplossing. Wij kunnen ieder wiel weer tot in nieuwstaat herstellen en hebben de mogelijkheid om gespoten velgen, gepolijste velgen en zelfs velgen die gepoedercoat zijn te renoveren.

velgen-renovatie

Glascoating

Met het aanbrengen van de nieuwste Brila “Glascoating” wordt er als het ware een microscopisch dunne laag pantserglas aangebracht waardoor de lak spiegelglad en vele malen harder wordt dan de originele bescherming.

Afhankelijk van het type glascoating waar u voor kiest, is uw auto beschermd voor 3 tot 5 jaren.

glascoating

Boot exterieur

Genieten is waar iedere booteigenaar zijn vaartuig voor heeft aangeschaft. Helaas begint iedere vaartocht, vakantie of weekend altijd met het schoonmaken van het schip. Daarom hebben wij bij PoetsProf een speciaal nautisch programma met de beste schoonmaak- en conserveringsmiddelen voor uw boot. Nadat wij uw schip gereinigd en gepolijst hebben zal ze er weer als nieuw bij liggen. Uiteraard kunnen we dit ook op locatie doen.

Boot_exterieur

Boot interieur

Wij zijn in de nautische wereld geen onbekende en hebben ons gespecialiseerd in het weer in nieuwstaat brengen van uw scheepsinterieur.

Bekleding en tapijt diepte-reinigen zijn enkele van de mogelijkheden die wij aanbieden. Dit samen met eventueel een glascoating op de romp en opbouw zullen u weer doen denken dat u een nieuw schip heeft!

Boot_interieur