fbpx

Onze diensten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u ons direct spreken?

Onze diensten

Poetsen

Het poetsen van uw auto kunnen we in verschillende gradaties aanpakken. We beginnen altijd met een grondige wasbeurt van uw auto waarna wij, al naar gelang uw wensen, de lak in één, twee of drie stappen polijsten. 

Velgen reparatie

Vrijwel iedereen heeft het wel eens meegemaakt, je wil inparkeren naast een stoeprand en ineensdat nare schurende geluid! Een diepe kras in uw mooie licht metalen velg.

Glascoating

Met het aanbrengen van de glascoating wordt een microscopisch dun laagje pantserglas over de auto gelegd waardoor de lak spiegelglad en vele malen harder wordt dan de originele bescherming.

Reinigen

Het interieur van uw auto is niet anders dan ieder ander interieur, zo nu en dan moet er schoon worden gemaakt, maar door de vele hoeken en kieren die een auto interieur heeft is dat zeker geen gemakkelijke klus. 

Spot repair

Tot verkort dacht men bij een kleine deuk of beschadiging van de lak dat een hele deur, motorkap of bumper gespoten moest worden. Gelukkig is dat verleden tijd want wij kunnen de reparatie klein houden.

Bekleding reparatie

Ongeacht of u lederen bekleding heeft of stof op de zetels, op den duur zullen er slijtageplekken ontstaan. Om dit soort imperfecties aan te pakken werkt PoetsProf samen met een professionele stoffeerderij die iedere reparatie aan het interieur van uw auto kan uitvoeren.

Wassen

Niet iedere auto heeft een poetsbeurt nodig. Soms is een grondige wasbeurt het enige wat uw bolide verlangt.

Uitdeuken zonder spuiten

Vrijwel iedere auto heeft er wel een paar. Van die kleine deukjes in de deuren, het dak of de motorkap. Ze maken uw auto er helaas niet mooier op. Wist u dat het repareren van deze deukjes een kleine ingreep is? 

Boot exterieur

Het is geen geheim dat boten en schepen meer onderhoud vereisen dan een auto. Speciaal voor deze categorie heeft PoetsProf een nautisch programma samengesteld om uw trotse bezit in top conditie te houden. 

Onze referenties