Van sloep tot superjacht

Genieten in plaats van schoonmaken!

Ook uw voertuig laten verwennen?

Maak een afspraak

Heerlijk varen

Dat is waar iedere booteigenaar zijn vaartuig voor heeft aangeschaft. Helaas begint iedere vaartocht, vakantie of weekend altijd met het schoonmaken van het schip. En iedere schipper weet dat dit altijd meer tijd kost dan hem lief is. Naast het schoonmaakwerk valt ook ieder jaar meer op dat materialen als lak en gelcoat hun glans verliezen. Dat is natuurlijk niet wat je wilt en daarom hebben wij bij PoetsProf een speciaal nautisch programma met de beste schoonmaak- en conserveringsmiddelen voor uw boot. Nadat wij uw schip gereinigd en gepolijst hebben zal ze er weer als nieuw bij liggen. Uiteraard kunnen we dit ook op locatie doen.

Speciaal voor de verwende schipper kunnen wij het schip volledig in een voor de watersport ontwikkelde “Glascoating” zetten waardoor de lak optimaal beschermd is tegen alle weersinvloeden en UV straling. Kunststof wordt door deze glascoating volledig afgesloten en weekmakers kunnen niet meer ontsnappen aan het materiaal, waardoor het kunststof niet meer uithard en dus niet meer broos wordt.

Ook zorgt deze glascoating voor een spiegelglad oppervlak en vuil zal daardoor geen kans meer hebben om zich te gaan hechten, waardoor schoonmaken een makkie wordt. Dit samen met een blijvende diepe glans van de boot is vanzelfsprekend wel een uiterst welkome eigenschap.

gangboord 2