Sta versteld van de mogelijkheden!

Bekleding en leer reparatie

Ook uw voertuig laten verwennen?

Maak een afspraak

Bekleding en leer reparatie

Of u nou lederen bekleding heeft of stof op de zetels, op den duur gaat het slijtageplekken vertonen en zal er vervangen of gerepareerd moeten worden.

PoetsProf heeft een eigen stoffeerderij en kan ieder deel compleet vervangen of plaatselijk repareren. Vaak doen wij dat met de originele stof van de fabrikant of met een nieuw stuk leer met dezelfde nerf-structuur, zodat het nagenoeg onzichtbaar wordt. Zelfs als de kleur van de rest iets vervaagd is kunnen wij d.m.v. verven en bijkleuren de reparatie nagenoeg onzichtbaar maken. Veelal wordt naarmate de leeftijd vordert het leer steeds gladder en vettiger. Wij kunnen de oppervlakken reinigen en desgewenst opnieuw mat spuiten, zodat uw stuur of bestuurders-stoel er weer als nieuw uit ziet. Beschadigingen aan kunststof dashboard- of console delen kunnen wij ook onzichtbaar wegwerken d.m.v. de nieuwste structuur spuit techniek.

Uiteraard vervangen en repareren wij ook cabriodaken en levert PoetsProf automatten al dan niet speciaal op maat gemaakt voor uw auto.

Mocht u vragen hebben, dan nodigen wij u graag uit voor een rondleiding.

Bekleding_1
bekleding-reparatie