Glascoating

De ultieme glans en bescherming!

Ook uw voertuig laten verwennen?

Maak een afspraak

Glascoating

Voor eigenaren die de allerbeste bescherming voor hun auto willen, leveren wij de Brila “Glascoating” behandelingen. Met het aanbrengen van de glascoating wordt er als het ware een microscopisch dunne laag pantserglas over de auto gelegd waardoor de lak spiegelglad en vele malen harder wordt dan de originele bescherming.

U kunt daardoor ook weer met een gerust hart door de autowasstraat, omdat de lak veel krasbestendiger is geworden. Ook is de auto stukken eenvoudiger schoon te maken doordat de glascoating een sterk hydrofoob karakter heeft en vuil zich daardoor vele malen moeilijker hecht aan het oppervlak. Water en vuil parelt en glijdt er als het ware gewoon af.

Voor uw wielen hebben we de speciale velgen glascoating, die buiten de bovengenoemde eigenschappen ook nog eens hittebestendig is tot 1500 graden Celsius waardoor de gloeiend hete remstofdeeltjes niet meer in uw velgen kunnen schroeien en de zwarte aanslag kinderlijk eenvoudig kan worden verwijderd.

Afhankelijk van het type glascoating waar u voor kiest, is uw auto beschermd voor 3 tot 5 jaren. In alle gevallen komt de kleur van de auto schitterend naar boven en zal er een onwaarschijnlijk diepe glans over de auto komen die mooier is dan toen de auto nieuw werd afgeleverd.

glascoating
Glascoating_2