fbpx

Glascoating

De ultieme glans en bescherming

Wilt u ons direct spreken?

Glascoating

Voor mensen die de allerbeste bescherming voor de lak van hun auto willen, leveren wij Glascoating behandelingen. Met het aanbrengen van de glascoating wordt een microscopisch dun laagje pantserglas over de auto gelegd waardoor de lak spiegelglad en vele malen harder wordt dan de originele bescherming.

U kunt daardoor met een gerust hart door de autowasstraat omdat de lak meer krasbestendig is geworden. Ook is de auto stukken eenvoudiger schoon te houden doordat glascoating een sterk hydrofoob karakter heeft en vuil zich daardoor veel minder makkelijk hecht aan het oppervlak. Water en vuil parelt en glijdt gewoon van uw auto, caravan of camper af.

Voor uw wielen hebben we de speciale velgen glascoating, die buiten de bovengenoemde eigenschappen ook nog eens hittebestendig is tot 1500 graden Celsius waardoor de gloeiend hete remstof deeltjes niet meer in uw velgen kunnen schroeien en de zwarte aanslag kinderlijk eenvoudig kan worden verwijderd.

Afhankelijk van het type glascoating waar u voor kiest, is uw auto beschermd voor 3 tot 5 jaar. In alle gevallen komt de kleur van de auto schitterend naar voren en zal er een onwaarschijnlijk diepe glans over de auto komen die mooier is dan toen de auto nieuw werd afgeleverd.

Glascoating beschermt de lak van uw auto tegen schadelijke invloeden.

UV zonlicht

Weer erosie

Zure regen

Industrie stof

Vogel uitwerpselen

Boomhars